2009. november 21., szombat

Laci alias Bandi kutya

Találkoztam már zoknilényekkel a neten, de Vacskamati részletes útmutatója adta az igazi ösztönzést, hogy megpróbáljam újrahasznosítani a fiók alján kallódó szellős orrú fuszekliket.
Laci alias Bandi kutya emlékeim szerint Bandiként kezdett új életet, de a lányom kedvenc nagybátyja tiszteletére átkeresztelte és azóta következetesen Laciként emlegeti, mintha eleitől fogva így lett volna.



Laci kutya nagy kedvence volt mindenkinek a játszótéren, mostanság inkább itthon ücsörög, kiheveri a sok hintázást, babakocsizást. Különösen a végtagjain kissé szöszös-kopottas, kutya szájából kivett hangulatú, de a gyerkőcök imádták sétáltatni és szüleik is gyakran kézbe vették megmustrálni. Mint első próbálkozásra, nem mertem vadonatúj zoknit áldozni rá - de majd a kisöccse új bundából készül...



A kéz-mancsai körbe forgathatóak (igen, azóta tudom, hogy ezt gombbal szokás megoldani),  csillagszemei varrottak, és van "legfontosabbtestrésze": köldöke. Ez amolyan védjegy lett nálunk, valamiért mindig ezt reklamálta, hiányolta a lányom, miközben a félkész lényeket látta a kezemben.
Laci kutyában van valami csacsi-dolog - előfordult, hogy az utcán leszamarazták, de ezt egyrészt a felületes pillantásvetés és udvariatlanság számlájára írom, másrészt köszönöm a tippet: így már látom, hogyan lehet egyszer gond-tehermentes zebránk idehaza. 

1 megjegyzés:

  1. :)) A vak is láthatja, hogy köze sincs a szamarakhoz!! Nagyon édes kutyus lett, gratula! Nálunk is nagyon jól bevált sétapartner volt eddig, a pici aludni si szeret vele, mert jól lehet gyömöszölni.. :D

    VálaszTörlés