2009. december 14., hétfő

Hohoho HÓÓÓ! Csak képek...


 
 Inverz

Kezdi átvenni a hatalmat fölöttem a karácsonyi hangulat és én szelíden megadom magam... A mutatóba érkezett hóesés örömére tegnap gyorsan kimentünk sétálni a szezon első* hópehely-nézésére. (*A június eleji hógolyózást a Tátrában még az előző hóciklushoz számítom.) Sapka-sál-fotóapparát. Valószínűleg nagyon lassan készülődünk, mert mire kijutottunk a szabadba, a hófelhők megfutamodtak és a hóesésnek már csak aprócska nyomait lehetett felfedezni. Ezeket a mi kis PanciMancink gondosan kézbe véve alapos vizsgálatnak vetette alá, mely vizsgálat roncsolásos mivolta miatt nem hagyott hosszú időt a kutatónak, tapadás ellenőrzése mennyiségi korlátok miatt szóba sem jöhetett, így a hóval való alaposabb ismerkedés továbbra is várat magára.
 
  
A magányos magyar...

A szemle így sem volt eredménytelen, találtunk megsárgult örökzöldet, ami ugye piros: ebből a szúrós mahónia levél-gyűjteményből készítettem  a kis fenyőfa-várót. Ha minden jól megy, ma megérkezik hozzánk a leendő karácsonyfa - frissen ropogósan a nagyszülők kertjéből, hogy majd telegyantázza letörölhetetlen ragaccsal és felejthetetlen karácsony illattal a nagyszobát!



3 megjegyzés:

  1. :)
    Még csak böngésztem a legfelső képet és azon morfondíroztam magamban, vajon ezt hogy készült és milyen anyagból? Aztán kinagyítottam a képet...:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is jobban meg kellett néznem, először azt hittem, szárított almakarikákból van felfűzve egy 3Ds karifa. Lehet az még meg is csinálom.. :D De ez nagyon szép.Így, inverzen.

    A fa alá meg tessen szoknyát varrni! ;D

    VálaszTörlés
  3. Most, hogy nézem kicsiben, olyan paprikafüzéres : )
    Vacskamati! Ez az almakarika nagyon jó ötletnek tűnik! Szeretnék szófogadó lenni, de varrás terén van némi lemaradásom a tervezet(t)hez képest.

    VálaszTörlés