2009. november 22., vasárnap

Orsi baba

Ő az igazi favorit, tervezett gyerek. Orsi baba egy kedves ismerős aláírásából inspirálódott, az aláírás pedig eredetileg egy drótmedálként lógott Orsolya nyakában nagyjából tizen... évvel ezelőtt.
Orsiból sorozatban készültek az elsők, mert négy lánygyermekkel hangosított baráti találkozónkra őket vittem ajándékba. Sajnos róluk nem készült "műtermi" kép - a születésük  hajnali órán történt, a megfáradt szülőanya örült, hogy egyáltalán időre világra jöttek a lányai. A városligeti fák alatt lettek megörökítve, mielőtt nekivágtak volna, hogy a Ferecvárosba és Münchenbe költözzenek - így legalább van róluk valami emlékem.


Köszönöm a kölcsönképet a készítőnek!

A saját családban maradó testvérük kis késéssel lett befejezve, kezek nélküli markolható modell, bár lassacskán csodatévő doktort játszva növesztek rá végtagot, mert időközben a lányom kinőtt a markolászós korból és inkább öltöztetni szeretne.





Neki már volt ideje megkapni az elengedhetetlen púpját (köldökét) és a frizurája is jobban fésült lett. Egyébként a próbaverziós ős-orsin nem volt virágkonty, de a szomszédunk leanderéről aláhulló virágok olyan jól mutattak rajta, hogy gyorsan odavarrtam.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyosak, jó hangulatúak a babáid, és a kutyus is. Izgalmas egy ilyen blogindítás, de nagyon szépeket készítesz, érdemes megmutatnod. Sok sikert kívánok az alkotáshoz, a blogoláshoz, de legfőképpen sok örömet a családodhoz!
    Karina

    VálaszTörlés
  2. Lám csak, honnan születnek a jó ötletek! A virágkonty telitalálat, nagyon tetszik- ahogy az egész baba is.. : D

    VálaszTörlés
  3. Kedves Borsheka, gratulálok, nekem nagyon tetszik...
    Mindjárt jobban körülnézek kicsit, hogy is leheet ilyesmihez hozzájutni, most csak gyorsan átkattintottam az aláírásodról a Mamamiról:)
    Kamcsatka Orsi

    VálaszTörlés