2010. március 1., hétfő

Hajmeresztő próbálkozás

Orsi baba nem állt meg a babaságnál. Tipegni ugyan nem tud, csak segítséggel, viszont hajat kezdett növeszteni. Kislányosan.


Még alakulóban van, jelenleg inkább voodoo babának tűnhet, de könnyen elmozduló izületei (no és kócos frizurája) miatt még szüksége van az akupunktúra-kezelésre. Nagyon kíváncsi vagyok, mit szóltok hozzá! Most még tudok a hosszú hajból rövidebbet... Vagy hagyjak fel a hajszobrászattal?

9 megjegyzés:

  1. Nekem is tetszik nagyon ez a frizura, még hosszabb copfot is el tudnék képzelni. Ezt mindenesetre hagyd meg így, hosszú hajjal :)

    VálaszTörlés
  2. Ej! Ezek után merjem mondani, hogy eredeti Orsi jobban tetszett? Vagy tán a fehér nem illik hozzá? Nem tudom...

    VálaszTörlés
  3. Érdemes próbálkozni szerintem, bár én is eredeti Orsifun vagyok!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is lehet, hogy a fehér miatt fura...de így is tök jó, de eredetiben jobb:)

    VálaszTörlés
  5. Nekem tetszik igy hosszabb hajjal.Aranyos csurival is.

    VálaszTörlés
  6. Lányok, köszönöm a segítséget!
    Igazság szerint a fehérség ugyanolyan átmenetinek lett szánva, ahogyan a gombostűk. Eredetileg. Mert nem ez a legjobb színösszeállítás, ez sajnos így igaz. Csak nem akartam rögtön nemes anyagot áldozni a próbálkozáshoz. Viszont ÚGY-DE-ÚGY összevarrtam, hogy attól tartok nem tudom szétbontani. : ( Azért van ötletem a fehérség kompenzálására...
    Vagy lehet, hogy megpróbálok ősz anyókából fiatalítani kicsit. Nagy, de extravagánsabb hajjajj : ))

    VálaszTörlés
  7. Igen, nekem is a fehér miatt inkább kendő, mint haj. Ha ilyen markáns színű az arca, akkor egy színtelen haj nem passzol. A formája jó, bár én csak mint fel- és elhasználó értek a babákhoz.:-)

    VálaszTörlés