2010. április 1., csütörtök

Amitől mosolyra fakad

Híreket mondunk: "Csak azért írok, mert tegnap megkapta a barátnőm a noteszt és nagyon nagyon tetszett neki:)" - írta kedves vásárlóm, aki egy korábban készült és eddig be nem mutatott noteszre tett szert nemrég a Meskán.
Kicsit kalandosan indult útjára a könyvecske, mert megbeszélt személyes találkánkat meghiúsította  a lázas-hasmenős, mindenkit leteperő  vírus-mumus, így aztán az éj leple alatt futottam a csomaggal a  postára, hogy időben megkapja - na nem a vásárló, hanem - a megajándékozni szándékozott szülinapos.
Íme, a csillagvirágos - egész falu hadd lássa, mitől vigyorgok, mint a tejbetök.





Próbálok mindenkit arra buzdítani, hogy mondja el a véleményét, mert abból tanul ugye az ember. Nadehogy tényleg szófogadóan veszi a fáradságot valaki és ráadásul ilyen szépeket mond!? Mit nekem gravitáció!

S ha már mosolyfakasztó: azt még nem is meséltem, milyen csodaszép nyulakat és meglepetés prototípust hozott nekem a postás nemrég (furdalja csak a kíváncsiság a ti oldalatokat is!) ... : ) A nap süt, a jázminok illatoznak, a csiga-bigák is megmutatták magukat, orrom alá dörgölve az alapigazságot, hogy ha nem is gyorsan, de haladnak a dolgok a maguk rendje szerint.

2 megjegyzés:

  1. :)))
    Nagyon szép ez a noteszed is, gyönyörű anyagokat használsz!

    VálaszTörlés
  2. És pont ma tévedtem ide:) A notesz nálam lelt otthonra! Köszönöm szépen neked is, hogy elkészítetted, szépséges!

    VálaszTörlés