2010. május 8., szombat

Fel a fejjel, Yessyess!

Előrelátóan vásároltam, gondolva jövőbeli kényszereimre. A jól bevásárlás a jelenbeli. Szerencsére egy zokni (pár), az mindjárt két zokni (darab). Mindez szettben máris fél tucat (darab) alapanyagot jelent megfelelő kézbe és nem lábra kerülve. Ezekből lett először Herzli, aztán Strippy (meg a klóntesója) és az ő fejeik, akik így együtt a macskafélékhez tartoznak. Alapos számvetésünk lényege annak felvezetése, hogy maradt még egy barna-rózsaszín szívecskés vonulatot követő ruhának való. Meg fejnek való nagyon rózsaszín is. És húsvét is volt, ne felejtsük, sőt lesz jövőre is! Ez a konstelláció kifejezetten kedvez a macska helyetti nyúlkészítésnek. Is. Így született Yessyess, aki kicsit lekésett a nyúlhaverok bulijáról, valószínűleg ezért szomorkodik ennyire.


Szerencsére vidám alaptermészeű ugri-bugri, azonban hajlamos néha füllenteni és mindenre élénk fejbólintással igent mondani.
- Megígéred, hogy legközelebb nem firkálod össze a visítós malac hátát??? ÓÓÓ, hát persze! - lengeti a füleit vigyorogva Yessyess. - De a malac belebújt a kályhacsőbe, attól olyan fekete!


Előrelátóan vásároltam, gondolva jövőbeli kényszereimre. A jól bevásárlás a jelenbeli. Ezért mindjárt két szettet vettem a szívecskés-csíkos kollekcióból, ami azt jelenti, hogy még mindig van egy fél tucat (6 darab) efféle rosszcsontnak-valóm...

16 megjegyzés:

 1. Erre mi mást is lehetne mondani: yessyess!

  VálaszTörlés
 2. Hát nagyon szuper! Izgatottan várom a folytatást!

  VálaszTörlés
 3. De jól tetted az előrelátást! Yessyess nagyon yessyess :)))

  VálaszTörlés
 4. borzasztó cuki! nem is hiszem el, hogy nem élő:))

  VálaszTörlés
 5. Nagyon helyes! Szerintem abban a bizonyos buliban Herzli ült a dobok mögött, Strippy basszusgitározott. De ki a frontember?

  VálaszTörlés
 6. Azt hittem azert szomorkodik,mert elhagyta a kabatjarol a gombot,vagy mert megszittad a malac miatt.De az also kep szerint egyebkent nagyon vidam kis nyulacska!Kis cuki!

  VálaszTörlés
 7. Fú, de nagyon nagyon. :)) Az az első kép szerelem. :))

  VálaszTörlés
 8. Hát én ettől kész vagyok. :o)))

  VálaszTörlés
 9. Juj de szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  nagyon tetszik!!!!!

  VálaszTörlés
 10. Nahát! Nagyon köszönöm mindenkinek a kedves és dicsérő szavakat!
  Nem is számítottam rá, hogy ennek a szomorkodó nyussznak ilyen sok barátja lesz : )) Örülök neki : )))

  VálaszTörlés
 11. Hát ettől kész vagyok!!!!!!:-))))))) Nem is szomorkodós....Ő egy huncut nyúl...nekem!:-))

  VálaszTörlés