2010. február 3., szerda

Sosem késő, legfeljebb decemberben...

Tudom, már vége is a januárnak. A januárnak IS vége. Ripsz-ropsz elszaladt, akárcsak a december elején kezdődött, a karácsony és mindenféle egyebek köré csokrosodott események. Ennek ellenére íme, bemutatom a 2010-re való határidőnaplóimat. Végül is előttünk áll még 11 eseménydús hónap! Egyelőre az enyémek, de talán akad még valaki rajtam kívül hasonló időzavartól zavarodottan, akit elraboltak az UFO-k, s aki nem tudhat magáénak ez évre való szervezőt. November vége óta várnak a debütálásra, csak kissé elsuhantak az események mellettük.
A kedvencemmel kezdem:


Szecessziós hangulatú, a borítóján némely minta kissé kidomborodott (ez szándékos, vagyis helyesen domborított), amolyan két és fél dimenziós.

 
A kis fekete az "csak" notesz.

11 megjegyzés:

  1. Rögtön Klimt ugrott be. :) Te is szereted a szecessziót??? Én Mucháért vagyok oda, ha így írják, ha nem. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is Klimt volt az első gondolatom!Meg hogy egy ilyen gyönyörűségbe inkább naplót irnék,de azt is csak félve.

    VálaszTörlés
  3. óóó, de szépek!!
    "üdv a klubban" - én is le vagyok maradva :) ugyan már van határidőnaplóm, és írogatok is bele, csak mivel nem bírok készen lenni a 100 zsebes (na jó, csak 6-7 :) ) borítójának megvarrásával, a rengeteg kis cetlim nem tudom hová rakni, így a hat. naplót is csak hébe-hóba használom.. :/ :)
    ja és szia, Viki vagyok :)

    VálaszTörlés
  4. Eltűnt a bejegyzésem.. :( Szépek lettek! (Bár én nem szeretem a szecit.. :D)

    Sajna a kidomborodások nem látszanak a fotókon, pedig biztosan mozgalmasabbá teszik a borítót. (Nekem valami kis megtörés hiányzik azért róla, - bár lehet, hogy pont plasztikussága ezt kiváltja- pl. egy kontrasztos sarokelem, vagy egy keresztülfutó szalag..ilyesmi.. :D)

    VálaszTörlés
  5. Szuper jók lettek! Klimt, Mucha (igen így kell írni, gyorsan megnéztem a polcon), Hunderwasser mind mind kedvenc! Jelentkezett már rá valaki vagy esetleg még szabad préda a kisebbik?

    VálaszTörlés
  6. bocsánat, Hunderwassert t je lemaradt

    VálaszTörlés
  7. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Enyém is, pedig hosszú volt!!!!

    VálaszTörlés
  8. Judit! Imádom a szecessziót és az impresszionizmustól kezdődően a modern indulásáig szinte mindent! Ha hinnék a lélekvándorlásban, azt mondanám, biztos, hogy akkoriban valami közöm lehetett ezekhez a dolgokhoz (művészet). Sajnos visszafelé nem működik, vagy rosszul tudom? Mert akkor ideje elgondolkodnom... : ))

    Szia Viki! Egyelőre én is cetlizek, de hamarosan rendesen foglalkoztatom majd a memóriám. : )

    Vacskamati! Tényleg nem látszanak a dudorok : ( Már nem is emlékeztem, hogy novemberben ennyire nem sütött a nap. Megpróbálom rendesen lefotózni, mert feltettem a Meskára /:)/, ott pedig tényleg nem lesz ez így jó.
    Nekem egyébként nem hiányzik róla semmi plusz dísz, elég mozgalmasnak és izgalmasnak találom magát a mintázatot. De jó, hogy mondod, érdekes olvasni, mennyire másként látod : )

    Cili! A notesz házon belül szülinapra készült, úgyhogy már nincs. Ha komolyan érdekel, írj egy mailt és megbeszéljük (tudok még ilyet csinálni). A kedvedért szentelek neki egy rövid bejegyzést és mindjárt megmutatom : )

    VálaszTörlés
  9. hűha... ezek nagyon szépek. Határidőnaplófüggő vagyok, és sehol nem találok normálisat,ami kívül-belül megfelelne... azthiszem jövőre beújítok egy hasonlóval! ;)

    VálaszTörlés
  10. Gerdushi! Köszönöm a látogatást : )
    A jövő évi határidőnaplók még nem készülnek, de igyekszem, hogy még idén sikerüljön debütálniuk : )) Kíváncsi vagyok, milyen az, ami belül megfelelő volna... Neked mik a szempontok?

    VálaszTörlés
  11. ó, nemis most gondoltam, ráér az még. :) de egyébként nemtudom... ezek milyenek voltak? :) szeretem az egyedi dolgokat, az a túl sima annyira nem gerdás... :D de majd egy sima is jó lesz nekem, max majd a napokat meg mindent beleírkálom magamnak. :) de nagyonnagyonszépek :O :$ :)

    VálaszTörlés