2010. május 3., hétfő

Strippy - szintén zenész

Ha már Herzli felbukkant, hát íme a követője, Strippy. Egy alomból valók, szóval tesók. Megelőzendő a Herzlivel megesett ránc- és szemfelszedést, Strippy azonnali arcfelvarrásban részesült. Hasonlóképp mélabús, de talán kicsit vagányabban tudja a falat támasztani.


Igen, Ő az, aki a fejléc képén kandikál, de eddig nem mutatkozott. Készült azóta egy majdnem klónja, mert bármennyire próbáltam a megrendelőt rábeszélni, hogy legalább kicsit más legyen, határozottan ragaszkodott hozzá, hogy ugyanilyet szeretne. Azért a klóntesó jobb húsban került új gazdijához - igaz, ezt csak én tudom : ) - és a hírek szerint nagy szeretetben éldegél. Ha Strippy-hoz hasonló neveltetésben részesül, akkor sokat fog babakocsiban utazni, játszóterezni és hintázni.
Strippy és Herzli vadiúj, "nagyrésztpamut" zokniból készült, tetőtől talpig kb. 35 cm magas és műszálas anyaggal töltött, úgyhogy füröszthető, ha esetleg túl sok homokvárépítést nézne végig valamelyikük. 
Zokniból annyi mindent lehet készíteni! Borzasztóan vágytam egy afféle szakkönyvre, amiben megnézhetem hogyan kell hozzáfogni. Szakirodalmam azóta sincs, csak rengeteg kipróbálásra váró ötletem...

13 megjegyzés:

  1. Ez annnnnnnyira jó lett, annyira szeretem a csíkjait és a zsebre tett kezeit.

    VálaszTörlés
  2. Azt akartam irni,hogy szintén zenész,azaz hogy ő is pont olyan lezser vagány,aztán láttam,hogy Te pont ezt a cimet adtad a bejegyzésnek...

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jófej a srác :) és szuper ötlet a zsebre dugott mancs!

    VálaszTörlés
  4. Hát szerintem kezdheted írni a szakkönyvet :)))!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm! Mielőtt azonban, az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy....
    Sajnos Barbara a zsebre dugott kéz mint olyan, hozott anyagból való, ami nálam átalakult. Emlékszem, hogy a kutakodási fázisban láttam valahol egy sörpocakos naplopóféle figurát hasonlóan zsebre dugott kézzel. Azon nyomban eldöntöttem, nálam is lesz zsebre vágás. Mellesleg az a sörpocak is kellően mókás volt, talán egy jól megtermett vízilónak növesztek egyet : ))

    VálaszTörlés
  6. Most visszaolvasgattam a régebbi bejegyzéseidet is, hogy született a fejlécképed többi lakója. Mert mindegyik babádat nagyon megszerettem. Ezt a csíkos cicát kiváltképp. És nagyon szórakoztató, ahogyan írsz. Szeretek idejárni, na. :)))

    VálaszTörlés
  7. Hekka, köszönöm! Nagyon örülök, ha jössz : )) Viszont akkor a szellős bundájú horgolt mackóról szóló bejegyzés (első horgolmány) kilőve : )))

    VálaszTörlés
  8. Viccelsz? Mostmár rettentő kíváncsivá tettél!!! Addig el sem mozdulok innen, amíg nem láthatom!!! :)))

    VálaszTörlés
  9. Szia Olga!! : D
    Ugyehogy! : ) Biztosan nem véletlen, hogy ő volt a kedvence már akkor, amikor még csak kicsit látott belőle...
    Hehe, úgy fest Orsika a múzsám : )

    VálaszTörlés
  10. Megértem! Tényleg egy jelenség(szia Orsika!)!

    VálaszTörlés
  11. húúú, idetalált a klóntesó gazdája! klóntesó köszöni, jól van, Cinca néven éjjel-nappali őrködik a gazdi hóna alatt. Nagyon köszönjük!

    VálaszTörlés
  12. Üdv a fedélzeten : )
    Nagyon örülök, hogy jó helye van : ))

    VálaszTörlés