2017. március 1., szerda

Jelmezverseny


Az ötlettel nincs probléma, abból mindig több is akad. Sorra vesszük, melyiket hány hét alatt tudnám megcsinálni, kihúzzuk a listából azokat, amiket semmi esetre sem vállalok, aztán a maradékon csinosítgatunk - szigorúan fejben -, hogy amikor vészesen közeleg a nagy nap, a rendelkezésre álló anyagok meghatározzák, mit lehet megvalósítani.
Mozart Varázsfuvolája fülön csíphetetlenül belemászott a család fülébe életébe, azt hiszem egy váratlan színház látogatás indította el a lavinát. Azt követően többször végignéztük az egész operát eredeti nyelven (+francia felirattal, mi sem természetesebb, hisz senki nem beszéli a családban egyiket sem), mert kellett aaa... nyelvgyakorlás. A csodaszép és felnőttnek is szórakoztató Varázsfuvola könyv  Rofusz Kinga illusztrációival pedig az én szívemet rabolta el.
Lassan megérkezünk a jelmezhez is, ami nem királynői, hisz nem minden leány vágyik királynő  (Éj királynője sem) lenni, viszont éj jellegű. A kompozíció két fellépésen szerepelt: elsőre - Göncölszekér néven - csak a szülőtársak elismerését nyerte el. Újbóli bevetésén (új év, új gondok, nulla szabadidő) egy komplett led-füzér fejdísszel kiegészülve - immár Az Éj művésznéven - sikerült a zsűrit is lenyűgöznie.

Brrr, sötétben fotózni telefonnal?!


Csillagok, csillagok

 Göncölszekér ami a Nagy Medve része

Még van idő kigondolni, hogy jövőre milyen munkacímmel fusson, jól illeszkedne a Harry Potter féle varázsvilágba... ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése